Raadsheer

S c h a a k v e r e n i g i n g
♗ De Raadsheer
A m s t e r d a m
Anno 1922

LET OP! HET TOERNOOI DAT OM 20.15 UUR BEGINT IS JUIST; DE ANDERE TWEE TOERNOOIEN (ALLEBEI EIND MEI GEHETEN) KLOPPEN  NIET!

 

Helaas moest ik zelf het toernooi grotendeels aan me voorbij laten gaan vanwege werkverpichtingen. Maar uit de uitslagen haal ik dat het Meitoernooi - op 19 mei - toch weer een leuk toernooi was met een licht stijgend aantal deelnemers. Ollie B. Bommel heeft het toernooi overtuigend gewonnen. Het blijft toch jammer dat ik niet weet wie er achter deze naam schuil gaat, maar het is in ieder geval wel een sterke speler. Ramon was niet in optimale vorm, wat vooral in de eerste partijen bleek. Maar daarna kwam hij toch weer sterk terug en eiste de tweede plaats op. Het is ook duidelijk dat Jop steeds sterker wordt: hij nam de derde plaats heel duidelijk in. 

We gaan natuurlijk gewoon door. Na het Meitoernooi volgt het - tja - Eind Mei Toernooi. Dat is op 26 mei, zoals altijd om 20.15 uur en zoals altijd kan iedereen dit zich als lid meldt of gemeld heeft meedoen. Ik zou het doen, maar wie ben ik?