Raadsheer

S c h a a k v e r e n i g i n g
♗ De Raadsheer
A m s t e r d a m
Anno 1922

dor 16122020
Oh jee. Het verslag van vorige week is wel erg laat; sorry daarvoor! Op 16 december werd er weer gesnelschaakt bij de Ontheemde Raadsheer. Hoewel het aantal deelnemers nog steeds hoger kan (moet toch kunnen?), blijft het toch een leuke manier om de lockdown te omzeilen.  Ramon won opnieuw, maar dit keer niet op grote afstand. Sterker nog: eigenlijk eindigde Jop gelijk met hem met evenveel punten, dus eigenlijk zijn ze ex aequo eerste. De derde plaats was nu voor Bart. Een wisselende avond, zei hij zelf. Misschien eens een goede partij laten zien, Bart? Of iemand anders?

Ook woensdag 23 december, 20.15 uur, staat er weer een snelschaakavond op de agenda. Wat weerhoudt je om lekker mee te doen. Winnen is leuk, verliezen maakt niet uit, remise is ook goed. Maar het is in ieder geval een leuke manier om elkaar - ok, virtueel - tegen te komen. 

Even voor de zekerheid: op woensag 30 december wordt er NIET geschaakt bij de Ontheemde Raadsheer. Maar in januari gaan we weer gewoon door. Dan gaan we ook nadenken hoe we het eventueel leuker kunnen maken en of er nog meer wensen zijn.