Helaas zijn de corona-maatregelen afgelopen vrijdag opnieuw aangescherpt en dat betekent dat ons clublokaal in de avonduren gesloten zal moeten blijven. Concreet betekent dit dat er de komende 3 weken geen clubavond zal zijn. Als alles meezit, zal de eerstvolgende clubavond op 8 december zijn, maar het blijft natuurlijk afwachten of en hoever de maatregelen tegen die tijd afgezwakt zullen worden.

Update: aangezien de corona-maatregelen zijn verlengd en zelfs zijn aangescherpt, zijn er in ieder geval tot en met 14 januari geen Raadsheer-activiteiten.  Niet alleen gaat de clubavond niet door, maar ook de wedstrijden in de externe competitie zijn uitgesteld. Bovendien gaat de 3e ronde van het Kattenburger Open niet door.

Onze hoop is om na de lockdownweer een clubavond te hebben, maar we zijn daarvoor natuurlijk afhankelijk van de verdere corona-ontwikkelingen.