Raadsheer

S c h a a k v e r e n i g i n g
♗ De Raadsheer
A m s t e r d a m
Anno 1922

Op 14 april was het weer tijd voor het wekelijkse toernooi van de Ontheemde Raadsheer. Het aantal deelnemers was wat hoger dan de keren daarvoor. Laten we hopen dat dit een trend is en geen eendagsucces. Dat kwam mede doordat Emielvdfeen onlangs lid geworden is en voor het eerst meedeed en ook boliw, die al langer lid was, deed dit keer mee. Leuk en van harte welkom! Er zijn nog meer mensen lid geworden die ik tot nog toe niet gezien heb. Leuk als jullie meedoen!

Ramon was (ook) dit keer duidelijk de sterkste en stevende rechtstreeks op toernooiwinst af. Een klein verslappinkje op het eind kon hij zich probleemloos veroorloven. Ondanks een wat mindere "eerste helft" werd het op een gegeven moment toch wel duidelijk dat de tweede plek voor Bart zou zijn. De strijd om de derde plek was het spannendst. Uiteindelijk werd die binnengehaald door Emiel, die dus even zijn visitekaartje afgaf. Hopelijk gaan we nog veel meer van hem zien! 

Natuurlijk gaan we op 21 april gewoon door volgens de bekende formule: 20.15 uur beginnen we weer. Bij gebrek aan inspiratie voor een orginele naam is het toernooi het Derde April 2021 Toernooi genoemd. Maar dat staat een leuke avond en een leuke strijd niet in de weg.