Raadsheer

S c h a a k v e r e n i g i n g
♗ De Raadsheer
A m s t e r d a m
Anno 1922

December arena
Op 9 december is er opnieuw gestreden bij de Ontheemde Raadsheer. Dit keer wist SprirusKoekoek (aka Jop) de winst naar zicht toe trekken. Hij was lekker in vorm deze avond. Bart werd tweede (maar kwam later binnen) en Gerie werd wederom derde. 

De avond begon wat aarzelend, maar er kwamen toch gelukkig gaandeweg meer deelnemers binnen. Maar er is plaats voor veel meer! Leden en niet-leden van de Raadsheer; iedereen is welkom. Op 16 december gaat de Ontheemde Raadsheer weer open en de strijd begint om 20.15 uur. Hoe je kunt deelnemen staat in het vorige bericht, maar je kunt altijd contact opnemen. Zonder tegenberichten (die ook kunnen worden gemaild via gerie@hetbadhuis.nl) ga ik weer uit van 5 minuten partijen. 

Bij voldoende belangstelling kunnen we ook een team afvaardigen in een competitie tegen andere clubs. Als daar belangstelling voor is hoor ik het ook graag. Dat gaan we dan vanaf januari doen; wij amateurs kunnen toch niet terecht bij Tata. Ook op andere avonden schaken is mogelijk, maar dan hoop ik dat er mensen zijn die mij willen helpen.  Hopelijk tot woensdag!