Raadsheer 3 speelt in het seizoen 2018-2019 in de 2e klasse B

Uitslagen en standen op de site van de SGA

• Opstelling
  • Extern seizoen begint met gelijkspel

Jop Dekker

Ton van Garderen

Menno Keuken

Gerie Opgenhaffen

Rob van Slooten

Arnold Smallegoor

Douwe-Jan Veltheer

Anjo Vlug

Teamleidster Cilia van der Kamp

Wedstrijdformulier RH3-VAS 5Raasheer 3 had gisteren de eer om het externe seizoen af te mogen trappen. En dat deden ze met verve. Tegen het op papier sterkere VAS 5 werd een knap gelijkspel behaald. Na een snel punt voor Peter Voets, volgden remises van Roel de Vrijer, Rob van Slooten, debutant Arnold Smallegoor en Douwe-Jan Veltheer en een vol punt voor Bert Bergshoeff.

Terwijl Cilia bezig was als teamleider, maakte Hans Radder haar de koppositie afhandig. Hij won overduidelijk een kwaliteit en de partij van Wim Postema. Verder waren er wederom een hoop remises in de bovenste regionen. Ramon deelde de punten met Olaf en Gerben hield Harmen goed en verdiend in bedwang. Cilia houdt met de bonuspunten wel de tweede plaats vast en blijft uiteraard ook leiden in groep 3. Good-old Eric Mol pakte met een overwinning op Anjo de koppositie in groep 2, maar zijn voorsprong op de nummer 2 Douwe Jan is slechts een half Keizerpuntje.

De opkomst was met 21 man (naast de externe spelers) goed. Ook verheugend was dat er weer een paar nieuwe gezichten te zien waren. Himmet Obut is niet helemaal nieuw want hij speelde een paar jaar geleden ook al eens een paar partijen mee. Ook Cornelis van den Ende was nieuw; hij wist zijn eerste partij ook direct te winnen.