Schaakvereniging De Raadsheer
anno 1922

Het 14e Raadsheer Open rapidtoernooi wordt gespeeld op zondag 15 september 2019.inschrijven button

Er worden 7 partijen gespeeld in gesloten 8-kampen, ingedeeld op speelsterkte met een bedenktijd van 20 minuten p.p.p.p.

3 prijzen per 8-kamp (in natura)

Plaats: Gebouw ‘De Poort’, Kattenburgerstraat 150, Amsterdam (route)

Op zondag gratis parkeren!

Vanaf Amsterdam Centraal makkelijk te bereiken met bus 48 (stopt voor de deur)

Inschrijfgeld: € 10,-

Inschrijven vanaf: 10:00 uur

Prijsuitreiking rond 17:00 uur

Aanmelden bij voorkeur via onderstaand formulier, of bij Gerie Opgenhaffen, via e-mail () of telefonisch (06-15448218) o.v.v. naam, rating en club.

S.v.p. vooraf aanmelden t/m zaterdag 14 september 20:00 uur

Na de prijsuitreiking wordt er zoals ieder jaar gezellig geborreld met lekkere hapjes

Bekijk de resultaten van de vorige (13e) editie

Deze woensdag begint onze zomercompetitie weer. Net als voorgaande jaren spelen we elke* woensdag in juli en augustus bij Café Boulevard. In deze informele setting spelen we serieuze(?) partijen van 1h30 per persoon per partij, lekker ouderwets zonder increment. Het is niet nodig om elke week te komen; wie om 20:00 uur aanwezig is, wordt ingedeeld.

De zomercompetitie staat nadrukkelijk ook open voor niet-Raadsheren. We hopen ook dit jaar weer de nodige zomergasten te mogen begroeten!

* Elke woensdag? Niet helemaal natuurlijk, want de laatste woensdag van augustus is gereserveerd voor onze ALV.

zomer2018 2t

De 27e strandmatch met en tegen Chess Society Zandvoort  gaat deze zomer plaatsvinden op

Zaterdag 3 augustus

Plaats van handeling:  Strandtent 20 Jeroen

Vanaf het station rechtdoor naar strand en dan nog een klein stukje naar rechts in noordelijke richting.

Verder gewoon natuurlijk de traditioneel gezellige Snelschaak-massakamp (5 min. p.p.p.p.) tegen de organiserende vereniging Chess Society Zandvoort.

De wisselbeker is in handen van de Zandvoorters en zij kunnen deze editie ook nog eens beschikken over de voorzitter van De Raadsheer.

Aanwezig: 12.15/12.30 uur.

Verzamelen: 11.00 uur voor Loetje schuin tegenover de hoofdingang van  het Centraal Station.

Kosten: treinkaartje en eigen consumpties.

Het schaakgedeelte wordt rond 17.00/17.30 uur beëindigd, waarna er natuurlijk traditioneel nog volop gelegenheid is tot een gezellige nazit en eventueel een maaltijd.

Aanmelding voor het strandschaken i.v.m. het benodigde materiaal s.v.p. zoveel mogelijk vooraf per mail, op onderstaand telefoonnummer of via de intekenlijst tijdens onze zomercompetitie.

Telefoon:  06-57992324.